Translate

dijous, 27 d’octubre del 2016

ETLAB

L'ETLAB és un conjunt de noves tecnologies i prototips dedicats especialment a l'educació d'infants, on a través de pantalles, s'interactua amb el nen.
La setmana passada vam tenir la oportunitat de veure aquestes màquines i prototips. Algunes són tant senzilles com jugar al Big Brain Academy per a la videoconsola wii de nintendo, cosa que es pot dur a terme per la mateixa família a casa.

Altres objectes interessants, que ja podem trobar a les escoles, son les pissarres digitals, ja mencionades en l'entrada anterior d'aquest blog, on podem troba informació, així com ordinadors tàctils o tablets, que també es poden utilitzar a casa per las famílies degut al seu cost.

Com a objectes interessants, vam veure un petit aparell per poder moure els objectes en dimensió 3D, o l'aparell "ninus", que permet interactuar amb el nen de manera senzilla i ràpida, promovent l'aprenentatge.

Com a futur educador, veig aquests aparells tecnològics com un gran avanç, ja que el nen es centra en jugar, sense saber que indirectament es troben en plè procès de desenvolupament tant cognitiu com psicomotriu. A més, si aquests jocs són reforçats per les famílies a l'escola, l'aprenentatge del nen pot ser molt complet alhora que divertit i interactiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada